24 Ocak 2012 Salı

Aşık Olur Gibiyim

Öküzün trene bakarmışçasına dondum kaldım onunla ilk tanışınca. Bir hayranlık, bir elektriklenme. Sanırsın bizim buraların elektrik trafosunu bana takmışlar. Öyle bir çarpılma anı yaşadım. Bu olayı dün yaşamış gibi anlatmam hiç doğru değil. Hadi bir flashback yaşayalım;

4 ay önce arkadaşım bizi ilk tanıştırdığında; ''Ne kadar güzel gülüyor bu böyle. Ay bunun 32 dişinin 32'si de nasıl beyaz.  Yerim lan.'' demiştim içten içe. O ne geçirmişti içinden bilmiyorum ama ben onun yerinde olsam ; '' Aa kıza bak yarım dünya . '' derdim.  Normalde okula çok dağınık, paspal giderim. O gün hissetmişsem demek saçımı başımı yapıp gitmiştim. Bir aferin dedim kendime. Gerçi saçım başım düzgün olsa ne fark eder; dinozor yutmuş gibiyim...

Küçük bir grup oluşturduk. Zaten burda Türk bulmak zor ki kafana göre bulmak daha zorken, beraber takılmaya başladık. Çok eğleniyoruz tabi. O kadar tatlı, o kadar efendi... Gülüşünü her an şahit olup da içimin ona kaymasını engellemeye çalışmak çok zordu. Paten yapıyor sanki kalbim, öyle son hız kaydı. Tabi onun bu duygulardan zerre haberi yok. İçimi erittiğinin hiç farkında değil. Hadi ona Ateş diyelim. Ben Buz'um ya...

İki haftalığına, kuzenimin düğünü için Türkiye'ye gitmiştim. Geri dönüşte beni havaalanında karşılamaya geldiklerinde; sanki hala uçaktaymışım gibi havalardaydım. O gün bir farklı davrandı. Bir farklı baktı. Hatta bir bakış attı, içim hop etti. ''Yoksa?'' dedim. Sonra da; '' Kimi kandırıyorsun kızım sen. Sen yarım dünyasın bir kere. Çocuk seni sadece arkadaşı olarak görüyor. Hem sen de olsa yarım dünya birine bakmazsın. Bu halinle zerre şansın yok. Aptal aptal düşünme.'' dedim kendime. Haksız mıyım ? Bana iç güzellik demeyin, ya da seni seven her halinle beğensin hiç demeyin. Bu numaraları ergen bir kızken yerdim ancak. Dış görünüş çok önemli! Eski halim de olsam biliyor ki bir hafta sürmezdi onu kendime aşık etmem. Zayıfken hoş bir kızdım. Şimdi sadece plates topu gibiyim. Zayıfken boğa burcunun verdiği tüm çekicilik özelliklerimi sonuna kadar kullanıyordum. Şimdi yakar top oynanırken fırlatılan top gibiyim, herkes kaçıyor .

Durdum dedim ki kendime. Kızım sen mal mısın? Kalk toparlan ve en kısa sürede eski haline dön!  Hayıflanıp durmaktan başka ne yaptın bunca zaman. bak seni gaza getirecek böyle güzel bir unsurda çıkmışken başla diyetine!  Aynalardan daha ne kadar kaçabilirdim ki. Aynaya baktığımda canavar görüyorken ben, bir başkasının bana aşık olmasını nasıl bekleyebilirdim ki?

Zaten zayıflayıp, eski halime dönmeyi çok istiyordum. Ateş beni ateşleyen oldu. Yardımınıza, desteğinize baya ihtiyacım var anlayacağınız. Başka kıza kaptırırsam onu, kahrımdan kendimi daha çok yemeğe veririm. Sonunda da patlarım.

He bir de...

Bana bacım deyip duruyor. Gıcık oluyorum. Her bacım dediğinde kafasına sert bir cisimle vurmak istiyorum.  Ama...

''Önce bacı bacı, sonra bıcı bıcı .'' diye bir deyim var. Ben ona güveniyorum!  ^^

Öpüldünüz tombik tombik.

Buz

mail: buzgibierimekisteyenkiz@gmail.com
twitter: https://twitter.com/#!/buzgibierimek



23 yorum:

  1. 4 ay önce falan diyince şimdi sevgilisiniz sandıydım :/

    bu kadar daa laf etme bence kendine.The secret kitabını okudun mu bilmiyorum ama orada eğer kendinizi birine beğendirmeye çalışacaksanız önce kendinizi beğenmeniz gerek diyordu.anlaşılan sen de zayıflarsan kendini beğeneceksin.O zaman bu iyi bir motivasyon olur sana Buz dilerim istediklerine kavuşursun ^_^

    YanıtlaSil
  2. Hiç merak etme gerçekten istiyorsun sen zayıflamayı. Hani çok klişe olucak ama, istemek başarmanın yarısı diyolar ya, dogru bence.

    Sen Buz isen eger eritirsin o Ateş'i eminim ben..

    YanıtlaSil
  3. O değilde bugün diyet nasıl geçti:F
    çok şekersin ama ya ahah:D

    YanıtlaSil
  4. Volante; Kendime bu kadar lafı, kendimi daha çok gaza getireyim diye ediyorum ben ;). İnsan kendine çok kızıyor o incecik hallerden bu hallere gelince. Tutamıyor kendini. Benimki de aynen öle işte. :) Secret'i okumadım ama genel hatları ile biliyorum. Bu açısına da katılıyorum. Teşekkür ederim Volante ^^.

    YanıtlaSil
  5. Aslı; gerçekten istiyorum ama gerçekten istemek başarmanın yarısı mı, ondan emin olamıyorum işte :(. Ama başarmak için insanüstü bir çaba harcayacağım kesin :). Çok teşekkür ederim ^^.

    YanıtlaSil
  6. İpekBöceği; canım, böcüğüm sen de çok şekersin ehiehi ^^. İlk gün zorlu bir gündür ama gayet iyiydi :).

    YanıtlaSil
  7. Kuzenim resmen 1 öğün yapıyo 1 öğün ahahah:D

    YanıtlaSil
  8. Kuzenin zayıflamayı değil, ölmeyi mi seçmiş kuzum, o ne öle? :) Çok sağlıksız ve tehlikeli.

    YanıtlaSil
  9. Sevdiğim insanları elimde tutamamamın tek nedenini her daim kilolarıma bağlarken,
    Bir boğa burcuyken,
    Çok kez aşık olmuş ve senin gibi hissetmişken.
    Birazcık kendimle konuşur gibi bile hissettim yazını okurken.
    Belki daha çok muhabbet etmeliyiz.
    Daha çok sevmeli, sevilebileceğimize inandırmalıyız kendimizi.
    Yazdığın her bir cümleyi anladım buz. Yaşanmışlıklarımı da yanımda taşıyıp inandım.

    Başarabiliriz.

    Sevgi ile.

    YanıtlaSil
  10. Luna'cım ne kadar benziyormuş birbirimize gerçekten. Aynı hisslere ve aynı düşüncelere sahipmişiz. Burcumuz bile aynı. Doğum günümüz bile aynı çıksa, şaşırmam inan bana :). Kesinlikle daha çok sohbet etmeli ve birbirimizi yapabileceğimize inandırmalıyız. :) İnanırsak olur bence ;).

    YanıtlaSil
  11. İşte o uymadı :D. 22 Nisan :D.

    YanıtlaSil
  12. olsun yine de boga burcuyuz.
    yine de asik olabiliyoruz / asigiz / demeye dilim varmadi. sahsen degilim ben. :)
    boga burcunun yemege duskunlugunden nasibimizi almisiz. :D

    daha ne olsun. :D

    YanıtlaSil
  13. Çok haklısın tarih fark etmez yine de boğayız :D. Tipik bir boğa olmaktan çok mutluyum ama hani şu yemeğe düşkünlük olmayaydı iyiydi sanki =). Bir insanın hiç mi doyma hissi olmaz ki =).

    Ben de kendime aşığım diyemiyorum henüz. Ama böyle giderse de olabilirim. Ama olmayabilirim de. Acele etmesem iyi gibi. :).

    YanıtlaSil
  14. Akisina birak buz.

    Ben de yeniden dunyaya gelsem yine boga olmak isterdim. Bir de yukselenim akrep ki, sorma :D

    YanıtlaSil
  15. Akışına bırakmayı çok seviyorum. telaş yok, sindire sindire :).

    Bu arada haberin var mı; 2012'nin en şanslı burcu boğa. Aşk, iş, başarı hepsi bizim olacakmış :).

    YanıtlaSil
  16. Ciddi olamazsin! ben bi kac yerde hep olumsuz seylere denk gelmistim oysa. uzulmustum bi de. :D link varsa soyle icimizi acacak, atsana bana :D

    YanıtlaSil
  17. İlk linkim; http://handekazanova.astrolojiburc.com/2011/09/boga-burcu-2012-yorumu.html

    ikincisi de bu; http://www.hurriyet.com.tr/magazin/yazarlar/19562200.asp

    En çok güvendiğim iki burç yorumcusu =).

    YanıtlaSil
  18. Buz blogunu yeni gordum ve yazma tarzını içtenliğini cok begendim:) Uzaklardanda olsa seni takip edecegim, sonuna kadar destekliyorum seni:) Yeni yazılarında görüşmek üzere <3

    YanıtlaSil
  19. Magicalkitty; Çok çok teşekkür ederim ^^. Görüşmek üzere ^^.

    YanıtlaSil
  20. hey, sen sadece diyet yazmıyormuşsun:) yap bunu, yaz hep hayatından da:)

    YanıtlaSil
  21. Sadece diyet hakkında yazarsam sıkılırım diye düşündüm. hem bir haber okumuştum. Sevdiği konular hakkında yazı yazan insanlar daha çabuk zayıflıyormuş diye ^^. Bol Bol yazacağım yani ben de ^^.

    YanıtlaSil
  22. slm yeni okudum yazınızı.çok güzel çok içten.umarım herşey istediğin gibi gitmiştir

    YanıtlaSil